Skip Navigation LinksForside >>> Produkter >>> Konsulentydelser
Tuesday, April 13, 2021

Konsulentydelser

Wistmos konsulenter har mange års erfaring i hurtigt og effektivt at tilpasse sig kundernes organisation og være effektive teamplayers. Vores specialister kan indgå i mange sammenhænge, nogle af dem beskrives her

Projektledelse

Projektledere fra Wistmo har stor erfaring med ledelse af IT og Telekom relaterede projekter. Konsulenterne har alle en tidssvarende projektlederuddannelse, som sammen med en grundig erfaring med styring af store og små projekter, er grundlaget for at kunne motivere og lede projektteams imod projektets mål. Høj fokus på kvalitet, pris, tidsplan og kommunikation med omverdenen er en selvfølge.

Wistmo har i en række tilfælde varetaget projektledelsen af projekter, hvor målet har været indførelse af nye IT løsninger.

Projektdeltagelse

Mangel på interne ressourcer har tit væsentlig indflydelse på projektets muligheder for at opnå succes. Wistmos konsulenter er vant til meget hurtigt at sætte sig ind i projekternes tekniske udfordringer og dermed hurtigt indgå som en effektiv ressource i projekter.  

Projektdeltagerne bliver ofte udvalgt udfra deres erfaring og specialistviden omkring et bestemt område. Wistmo har specialister på en række områder indenfor IT og Telecom.

Test

Wistmo har i mange tilfælde fået til opgave at teste nye eller eksisterende IT løsninger. Vores konsulenter mestrer alle faser af testforløbet fra testdesign til rapportering.

Derudover medbringer de en værktøjskasse med en række testværktøjer til at lette specifikation, rapportering samt samspillet i testteamet.

Wistmo ApS. Universitetsparken 7 DK-4000 Roskilde. +45 28 10 34 00
Copyright © 2021 Wistmo ApS.